Ahli Tancah

10 Taun Pangalaman Pengalaman

Grup klasik mangrupikeun kumpulan baja Pabrikan sareng penjualan, konstruksi kontrak proyek, desain arsitéktur sareng operasional sénsitip sanésna perusahaan téknologi tinggi nasional. Pausahaan diadegkeun dina taun 2012, sareng ngagaduhan kualifikasi kelas munggaran pikeun manufaktur struktur baja, nyaéta kualifikasi kelas mimiti konstruksi struktur baja, kualifikasi desain kelas kelas munggaran sareng kualifikasi desain kelas munggaran hiasan témbok langsing.

tentang Kami

wilujeung sumping

Shandong Classic Heavy Industry Group Co, Ltd (disebut salaku Grup Klasik) mangrupikeun industri inti R&D, desain, manufaktur, pangwangunan, gudang & logistik struktur baja, sareng terlibat dina usaha rupa-rupa sapertos perdagangan bahan, témbok langsing hiasan, hiasan sareng hiasan, sareng média budaya. Nasional High-Tech Enterprise. Diadegkeun dina taun 2012, perusahaan klasik anu dingaranan "World Classics" perenahna di Taman Perindustrian Shandong Yinzhou. Éta ngagaduhan 19 cabangna kalayan total aset 3.6 miliar yuan sareng aset tetep 2 miliar yuan. 956 hektar, kalayan bengkel produksi 360,000 meter pasagi, 2.600 pagawé.

maca deui

Warta & Kajadian

kana kami
maca deui

Sertifikasi

ngahargaan